2015 metų archyvas

2014 m. darbo rezultatų aptarimas

2015 03 10

Kaip ir kasmet, kovo  mėnesį  įvyko įstaigos ataskaitinis susirinkimas.  Buvo pristatytos įstaigos veiklos , lokalaus medicininio audito ataskaitos už 2014 metus. Aptarti praėjusių metų darbai ir pasiekimai.

Susirinkime dalyvavo įstaigos stebėtojų tarybos pirmininkas Kauno rajono Meras Valerijus Makūnas, savivaldybės gydytojas Romualdas Žekas. Meras kartu aptarė įstaigos pasiekimus, planus 2015-tiesiems metams, pasveikino kolektyvą su sėkmingais metais, pažymėjo, kad puikūs rezultatai pasiekti inovatyvaus darbo, investicijų į modernią įrangą ir profesionalios vadybos dėka.

Šiemet naujovė buvo tai, kad darbuotojams, pasiekusiems išskirtinai gerų darbo rezultatų, buvo įteiktos nominacijos ir padėkos. Patys darbuotojai pildė anonimines anketas ir išrinko metų kolegą, kuriais tapo skubios medicinos pagalbos slaugos specialistė  Audronė Vidugirienė ir paramedikas Tomas Ašmena. Vertinant objektyvius darbo intensyvumo, operatyvumo rodiklius, atliktą GMP kvietimų skaičių, apdovanoti gydytojas Sergej Gavrilov, vairuotojas Juozas Mykolaitis, gydytojas Dalius Skupeika, vairuotojas Juozas Stankevičius, skubios medicinos pagalbos slaugos specialistė  Liudmila Kavaliauskienė, vairuotojas Arvydas Bartašius.

Ir šiais 2015 –aisiais metais visas kolektyvas siekia kuo geresnių rezultatų, profesinio tobulėjimo ir kokybiškų paslaugų teikimo Kauno rajono gyventojams ir svečiams.