2015 metų archyvas

Mūsų darbo rezultatai per 2015 metus

2016 03 07

Kovo 2 dieną vyko Kauno rajono GMPS ataskaitinis susirinkimas 2015 metų rezultatams aptarti ir juos įvertinti. Susirinkime dalyvavo Kauno rajono meras Valerijus  Makūnas.

2015 metų veiklos ataskaitą pristatė greitosios medicinos pagalbos stoties vyr. gydytoja Nelita Gudžiūnaitė-Bybartienė.
Ji akcentavo, kad iškvietimų skaičius 2015 metais ženkliai padidėjo  ir siekė  16452.  Nuo  2015 m. balandžio antrosios pusės  Kauno rajone skubios medicinos pagalbos paslaugos  nebeteikia UAB “Tavo viltis”.  Nepriklausomai nuo to, kad mūsų brigadoms padidėjo darbo krūviai, suintensyvėjo darbas, galime  džiaugtis pagerėjusiu  operatyvumu lyginant su 2014 m.   Iš gyventojų negauta nė vieno skundo dėl tarnybos darbo.

Nuo 2015 metų kovo mėnesio  buvo pakeista darbo organizavimo tvarka: Garliavos poste liko budėti viena GMP brigada. Į Girionių, Sitkūnų, Akademijos pastotes GMP brigados vyksta iš centro posto.  Per praėjusius metus pagerintos darbo sąlygos: atnaujintas pasirengimo darbui kambarys, suremontuotas garažas.  Kaip ir kasmet, atnaujinta darbo apranga. Nuolat atnaujinamas  GMP automobilių parkas, šiemet planuojama  pakeisti tris senus GMP automobilius naujais.

Rajono GMP kasmet įsigyja naujos medicinos aparatūros: nupirkti du  defibriliatoriai-monitoriai, du EKG aparatai.
Nepriklausomai nuo turėtų išlaidų, įvairių mokėjimų, finansinius metus įstaiga baigė teigiamu balansu. Kiekvieną mėnesį visiems darbuotojams buvo mokamos priemokos.  

Be pagrindinio darbo  rajono GMP darbuotojai dalyvavo Kauno oro uosto organizuojamose pratybose, Kauno rajono Visuomenės sveikatos biuro organizuojamuose renginiuose,  Lietuvos GMP žaidynėse, kur užėmė antrą vietą. Vyriausia gydytoja visiems padėkojo už gerą darbą, profesionalumą ir gyvybių gelbėjimą. Pareikštos padėkos, įteiktos nominacijos.

Padėkos  už geriausią operatyvumą vykstant į skubius kvietimus, intensyvų darbą įteiktos skubios medicinos pagalbos slaugos specialistėms Jūratei Kėvalienei, Rūtai Žigutienei, vairuotojui Mykolaičiui Juozui.

Įstaigos aukščiausias apdovanojimas – nominacija „Pagalbos lašas“  įteiktas keturiems darbuotojams.
Nominacija „METŲ KOLEGA“ už profesionalumą, ilgametį darbą, lojalumą įstaigai  įteikta skubios medicinos pagalbos slaugos specialistei Romaldai Urbonavičienei.

Nominacija „UŽ DARBO INTENSYVUMĄ“ už intensyvų darbą, gerą operatyvumą įteikta skubios medicinos pagalbos slaugos specialistei Liudmilai Kavaliauskienei ir vairuotojui Gediminui Bikui.

Nominacija „UŽ DARBĄ IR IDĖJAS“ įteikta ITS  administratoriui Juozui Gicevičiui už idėjas ir pasiūlymus decentralizuojant pagalbos teikimą Kauno rajono gyventojams, už indėlį vykdant įstaigos reorganizaciją ir plėtrą, už darbuotojų mokymą naudotis naujomis technologijomis, už aktyvų dalyvavimą atstovaujant įstaigą GMP žaidynėse, Kauno rajono renginiuose, už puikius darbo rezultatus.

Rajono meras V.Makūnas  dėkojo rajono GMPS darbuotojams už pasiaukojamą darbą ir pažadėjo, kad savivaldybė ir toliau prisidės gerindama dirbančiųjų darbo sąlygas. O artimiausiuose planuose- GMP automobilių plovyklos įrengimas.