2018 metų archyvas

XII-osios GMP žaidynės

2018 05 21

Šių metų gegužės 17-19 dienomis Palangoje vyko XII- osios Lietuvos GMP žaidynės. Šiemet varžėsi 23 komandos iš Lietuvos ir 7 komandos iš užsienio valstybių: Estijos, Ukrainos, Kazachstano, Baltarusijos.

Šiemet mūsų įstaigą žaidynėse atstovavo 2 komandos: 1 – Tomas Kaminskas, Reda Gataveckienė ir Gytis Kliučinskas; 2 - Inga Boguslauskienė, Milda Kovė ir Jolanta Baliulevičienė.

Žaidynių dalyviai turėto teikti skubią medicinos pagalbą imituojamų nelaimių aukoms – J. Basanavičiaus gatvėje - sunkių plokščių prispaustam darbininkui, ant Palangos tilto – blogai pasijutusiam žvejui. Komandoms teko atlikti ir psichologinio pobūdžio užduotis – perkalbant savižudį, varžytis masinės nelaimės užduotyje, teikiant pagalbą po savižudžio susisprogdinimo sužalotiems žmonėms. Žaidynės išsiskyrė ir netradicinėmis užduotimis, fiziškai sunkiomis, bet daug gerų emocijų padovanojusiomis estafetėmis. Užduočių atlikimo greitį ir kokybę vertino kompetentinga žaidynių komisija.

Žaidynėse mūsų įstaigos atstovai šiemet užėmė 3 ir 7 vietas. Tai puikus rezultatas ir puikus pasiekimas šioms naujai susibūrusioms komandoms.

GMP žaidynės, tai vieta ir laikas, kai patys stipriausi, drąsiausi, greičiausi išdrįsta būti dar kartą vertinami, parodo, kad pagalbą jie teikia pagal aukščiausius standartus, pagal pasaulyje pripažintus algoritmus, kad moka suvaldyti sudėtingiausias situacijas ir neprarasti savitvardos. Šie darbuotojai - tai mūsų kolektyvo variklis, nuolatinio tobulėjimo užtaisas -  dėkojame šių metų GMP žaidynių komandų nariams bei jiems padėjusiems pasiruošti kolegoms.